Konisk pipbussning X-Serien

169,00 kr inkl moms

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Konisk pipbussning för X-serien ger ett extra stöd mot pipan och skapar ett strömlinjeformat utseende mellan vapnet och ljuddämparen. ursprungligen utvecklad för att enklare kunna plocka upp vapnet från en hölster ryggsäck.

Snabbfakta Konisk pipbussning:

Snygg strömlinjeformad design
Passar till X-serien
Tillverkat i tåligt kompositmaterial
Extra stödpunkt mot pipan

Konisk pipbussning för X-serien ger samma stöd mot pipan som standard pipbussningen. Den koniska pipbussningen är utvecklad främst för att enklare kunna plocka upp vapnet ur en hölster-ryggsäck, det är dock betydligt vanligare att den används som en “modifikation” för att få en snygg och mjuk övergång mellan ljuddämpare och vapenpipa.

Konisk pipbussning X-serien är ett alternativ till standard pipbussning och ersätter dess funktion. Den Koniska pipbussningen skapar ett strömlinjeformat utseende mellan vapnet och ljuddämparen, ett väldigt uppskattat utseende av våra användare.
Den Koniska pipbussningen är från början utvecklad för hölsterryggsäckar, för att enkelt kunna plocka upp vapnet utan att fastna med ljuddämparen i ryggsäcken.

MONTERINGSANVISNING:

Den koniska pipbussningen monteras direkt på ljuddämparens bakdel. Innan montering av den koniska pipbussningen behöver den anpassas till det specifika vapnet. “Hålet” i pipbussningen ska alltid vara 0,5-0,7mm större än pipans diameter, observera att måttet på pipan ska vara uppmätt där den koniska pipbussningen är när ljuddämparen är monterad: X108 / X149 = ca: 127mm mätt från mynning på pipa, XE108 / XE149 = ca: 162mm mätt från mynning på pipa.

När tillbehöret är anpassat till vapnet monteras den i ljuddämparens bakdel, standard pipbussningen på ljuddämparen behöver avlägsnas innan montering av den Koniska. skruva fast pipbussningen endast med handkraft.

Montera ljuddämparen med en koniska pipbussningen och kontrollera att anpassningen är OK, dvs att pipbussningen inte ligger an mot pipan på något ställe.

VIKTIGT: En pipbussning som ligger an mot pipan och/eller sitter fast i pipan påverkar pipans svängningar och träffbilden/precisionen blir på grund av det kraftigt försämrad.

Passar till: Stalon X-serien

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.