Konisk pipbussning W-Serien

149,00 kr inkl moms

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Konisk pipbussning för W-serien ger ett extra stöd mot pipan och fungerar även som ett universal tillbehör för fixering av andra Stalon tillbehör. Den Koniska pipbussningen skapar ett strömlinjeformat utseende mellan vapnet och ljuddämparen. ursprungligen utvecklad för hölsterryggsäckar.

 

Snabbfakta Konisk pipbussning:

Användbart universal tillbehör för fixering av andra Stalon tillbehör
Snygg strömlinjeformad design
Passar till W-serien och Whisper serien
Tillverkat i tåligt kompositmaterial
Extra stödpunkt mot pipan

 

Konisk pipbussning för W-serien ger samma stöd mot pipan som standard pipbussningen. Den koniska pipbussningen fungerar som ett universal tillbehör för fixering av andra Stalon tillbehör, så som: Öppna riktmedel och Carbonskal, tillbehöret är också upskattat att använda av estetiska skäl.

Konisk pipbussning W-serien är ett alternativ till standard pipbussning och ersätter dess funktion. Den Koniska pipbussningen skapar ett strömlinjeformat utseende mellan vapnet och ljuddämparen, ett väldigt uppskattat utseende av våra användare.
Den Koniska pipbussningen är från början utvecklad för hölsterryggsäckar, för att enkelt kunna plocka upp vapnet utan att fastna med ljuddämparen i ryggsäcken.

MONTERINGSANVISNING

Den koniska pipbussningen monteras direkt på ljuddämparens bakdel. Innan montering av den koniska pipbussningen behöver den anpassas till det specifika vapnet. “Hålet” i pipbussningen ska alltid vara 0,5-0,7mm större än pipans diameter, observera att måttet på pipan ska vara uppmätt där den koniska pipbussningen är när ljuddämparen är monterad: W110/W145 = ca: 130mm mätt från mynning på pipa, WM110/WM145 = ca: 164mm mätt från mynning på pipa.

När tillbehöret är anpassat till vapnet monteras den i ljuddämparens bakdel, standard pipbussningen på ljuddämparen behöver avlägsnas innan montering av den Koniska. skruva fast pipbussningen endast med handkraft.

Montera ljuddämparen med en koniska pipbussningen och kontrollera att anpassningen är OK, dvs att pipbussningen inte ligger an mot pipan på något ställe.

VIKTIGT: En pipbussning som ligger an mot pipan och/eller sitter fast i pipan påverkar pipans svängningar och träffbilden/precisionen blir på grund av det kraftigt försämrad.

 

Passar till: Stalon W-Serien samt Whisper-serien

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.