Kampanj

Stalon RC Ljuddämpare

699,00 kr inkl moms

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Vi kommer att behöva en bild på licens för lämpligt vapen samt legitimation för att kunna utföra leveransen, vi ser helst en scannad version i pdf, när detta skickas intygar du i samma mail att ditt vapen har en anslutningsgänga som passar ljuddämparen.

När detta är mottaget kan leverans genomföras. 

 

 

Stalon RC (Rimfire Core) är utvecklad för kantantända patroner upp till .22 lr. RC är extremt liten och lätt, anpassad för de mindre kalibrarna, Stalon RM är uppbyggd med en demonterbar kärna som för hand kan demonteras för ev. rengöring. Stalon RC passar utmärkt till de flest jaktformer tack vare dess extremt lätta och smidigt design.

Stalon RC är en frontmonterad ljuddämpare, vilket innebär att den totala längden och vikten monteras framför mynningen. En frontmonterad ljuddämpare kan monteras trots eventuella original öppna riktmedel på pipan, dessutom kan ljuddämparen monteras utan att ta hänsyn till avståndet mellan mynning och framstock. Längd framför mynning: 105mm. RC passar till de flesta kalibrar mellan kal. .17 till kal. .22. Ljuddämparen är dock utvecklad för det lättare laddningarna (ej magnum), som till exempel: .17 hmr, .22 long, .22lr.
Stalon RC är den mindre och lättare modellen ur RIMFIRE-serien för kantantända patroner med aluminium gänga. För kraftigare/magnum ammunition som till exempel: .17 Win super mag, .22WMR eller liknande rekommenderas istället den kraftigare RM.

 

 

Konstruktion: Frontmonterad med demonterbara kärna

Ljudreducering: -21,8dBc (.22lr)

Vikt: 78gram

Total längd: 120mm

Längd (framför mynningen): 105mm

Längd (över pipan): 0mm

Diameter: 30mm

Tillgängliga kalibrar: 4,5-5,6mm (.17-.22)

Tillgängliga gängor: Fastgänga: 1/2″-20 eller 1/2″-28

Max pipdiameter: Ej angivet, modellen är frontmonteras och påverkas inte av pipdiametern

Färg: Matt black

Material (utvändigt): Anodiserad kvalitets aluminium

Material (Invändigt): Kärna/Bafflar: anodiserad kvalitets aluminium.
Flamkärna: anodiserad kvalitets aluminium.
Gänga: anodiserad kvalitets aluminium.

STALON GARANTI

Tillsammans med varje produkter som levereras från Stalon följer en 2-årig garanti. Ett löfte om att vi rättar till sådant som kan ha blivit fel när vi tillverkade just din produkt.
Om produkten har tagit skada på grund av misskötsel, ovarsamt användande eller helt enkelt genom en olycka, så kan tyvärr inte garantin nyttjas vid eventuella reparationer.
Även om garantin inte gäller så hjälper vi dig mer än gärna, naturligtvis till ett skäligt pris.

*Service, reparationer och andra ingrepp får endast utföras av Stalon AB eller av Stalon auktoriserad verkstad.”

 

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.