Swarovski El 10×42

24 100,00 kr inkl moms

Beskrivning

EL 10×42 W B Grön

En av de mest innovativa och högpresterande kikare i 10×42 förstoring, med en kompakt och smidig konstruktion, brett synfält och en makalös optik.

EL från Swarovski kom redan 1999 och är en av marknadens populäraste kikare tack vare sin kristallklara optik, ergonomiska design och goda funktionalitet. Dessa kikare har nu utvecklats ytterligare och nyheterna kommer inte att göra dig besviken. Den kristallklara optiken med Swarovision-teknik och den ergonomiska designen med det öppna EL-greppet har förbättrats ytterligare och med det nya FieldPro-paketet erbjuder EL-serien en hög komfort under fågelskådning och observation av djur och natur.

Se de avgörande detaljerna med 10x förstoringen – även under tuffa förhållanden. HD-linser med flourcoating som säkerställer en hög färgmättad och minskad aberration samt färgblödning tillsammans med hög skärpa och kontrast över hela synfältet.

Konstruktionen gör det möjligt att använda kikaren tillsammans med glasögon. Öppen design med “EL wrap-around-gro” som ger dig ett bra grepp om kikaren och lätt, smidig och noggrannhantering av fokushjul. Fokuseringshjulet är uppdaterat, som du med bara två varvs rotation kan justera skärpan från närbildsinställning till oändligheten. Dioptrijusteringens nya låsfunktion säkerställer att dina personliga inställningar inte råkar ändras.

Swarovski EL har fått ett nytt remfäste som kan rotera 360 grader och därför anpassar sig perfekt efter varje rörelse, och remfästet har även fått en bajonettlåsning som gör att du mycket snabbt och smidigt kan byta från till exempel bärrem till sele. Remmen som följer med har fått en praktisk snabblåsknapp som gör att du snabbt kan justera bärremmen till rätt längd.

Briljant Swarovision-teknik Tack vare Field Flattener-linser, HD-optik, högkvalitativa ytbehandlingar och ett stort ögonavstånd ger Swarovski EL en kristallklar bild med pålitlig färgåtergivning utan störande färgränder. EL-serien har också med framgång kombinerat ett stort synfält med en bild som är skarp ända ut i kanterna. Detta är inte bara till stor fördel för glasögonbärare utan är också en viktig och fördelaktig faktor i situationer med snabbt föränderlig sikt och i situationer med dåligt ljus.

Medföljer: Förvaringsväska, okularskydd,
objektivskydd, bärrem pro, tvål och borste.

 

 

Ytterligare information

Specifikationer

Förstoring: 10x.
Objektiv diameter: 42mm.
Utgångspupill: 4.2mm.
Synfält: 112m/1000m.
Närgräns: 1.5m.
Ögonavstånd: 20mm.
Skymningsvärde: 20.5.
Vattentät/Fukttät: Ja.
Längd: 160mm.
Vikt: 800g.
Garanti: 10 år

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.