Atlas PSR BT46

3 495,00 kr4 290,00 kr inkl moms

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

PSR är en utvekling av V8 bipoden, benen är förstärkta samt försedda med en spärr som gör att benen inte kan rotera runt sin egen axel.

Ett riktigt robust och mångsidigt benstöd som möter kraven hos både militär och civila användare, både för jakt och för extremt långhållsskytte.

Benen har 5 lägen som man kan sätta dom i: Framåt, snett framåt, neråt, snett bakåt samt bakåt. Positionsplattor för att reducera antalet lägen finns som tillbehör.

Atlas har ett system för att enkelt kunna byta fötter. Exempelvis kan man sätta dit såkallade spikes som ger ett riktigt bra stöd i marken om man vill skjuta med mycket pre-load (tryck mot benstödet). Via detta systemet kan man också montera 3″ benförlängare.

 

BT46‐NC: Den här varianten är enbart själva bipoden, inget fäste för montering medföljer, ex. fäste för AI spigot, BT19 eller snabbfäste för picatinny LW17, men dom kan monteras.

BT46‐LW17: Den här varianten av Atlas monteras direkt på en 1913 style picatinny skena med det fabriksmonterade snabbfästet.

 

 

 

 

 

 

Mer information

Specifikationer

Höjd ca 13,2– 27,9cm. 15 grader +/- of längsgående lutning. 15 grader +/- tilt. Vikt ca 386g

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du gillar kanske också…