Burris Fullfield E1 3-9×40

4 499,00 kr inkl moms

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Burris nya belysta en-tums kikarsikte – Burris Fullfield E1 i 3-9×40. Det är ett allround sikte med riktmedlet i andra bildplanet. Justeringsrattarna är uppgraderade och mycket enkla att hantera. Burris Fullfield har i sina olika varianter sålts i över en halv miljon exemplar över hela världen.

– Debelysta siktena tar mer och mer mark och nu har vi i Burris E1 en instegsmodelli detta segment. Att få ett belyst sikte av riktigt god kvalitet för under 4000 kronor är vi ensamma om på marknaden, säger Anders Lindström VD på Sako Sverige, generalagent för Burris i Sverige.

Burris Fullfield E1 är kvävgasfyllt för att mostå intern imbildning. Varje sikte fylls med kvävgas och töms sedan 24 gånger för att slutligen fyllas med laboratorieklassat kväve innan det förseglas med Quad-tätningar.

Rejält mönstrad zommring ger bra hantering även med vantar på. Det belysta riktmedlet är justerbart i elva nivåer och går att använda från fullt dagsljus till vakjakt i gryning och skymning. Mellan varje ljusnivå är belysningen avstängd för att man snabbt ska kunna tända och släcka siktet på önskad nivå.

Tuben är gjord i hårdanodiserad flygplansaluminium vilket gör siktet extremt rep- och slagtåligt. Alla justeringrattar är tillverkade av högkvalitativ metall vilket ger lång livslängd och exakt hantering. 10 års garanti på optik och två år på elektroniken. Levereras med två stycken CR2032 batterier.

Mer information

Specifikationer

Justering 1/4 moa, Synfält 100m: 11-4,3m, vikt 482g

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.