Hawke Frontier HD X 10×42, grön

4 895,00 kr inkl moms

Artikelnr: HAW-38012 Kategorier: , ,

Beskrivning

Hawke Frontier HD X 10×42 är en högklassig vattentät handkikare med extremt bra skärpa, god färgåtergivning och skön känsla i handen.

Det kompakta formatet gör Frontier HD X 10×42 till en perfekt kikare för så väl jägare som friluftsentusiaster och den är utmärkt för vandring och vardagspromenader. Här får du 10 gångers förstoring med grym skärpa och bra färg utan att riskera skakningar. Kikaren är dessutom så pass liten att du aldrig kommer behöva fundera på om du ska lämna den hemma.

Överlägsen optik och högkvalitativa materialval, kikarna är bland de allra bästa i sin prisklass. Frontier-kikarna har extremt bra färgåtergivning, grym skärpa hela vägen ut i kanten och suverän ljusöverföring.

De dielektriska beläggningar i kikaren ger ökad ljusreflektivitet och den fullt multibelaggda (fully multi-coated) optiken finns för att producera skarpa bilder. Hög upplösning och faskorrigerande BAK-4 takprismer. Den vattenavvisande beläggning på objektivet gör att du kan använda kikaren på våtare platser. Lätt, gummibelagd magnesiumlegerad tub. Linsskydd för maximal linsskydd. Utbytbara vridningsbara ögonmusslor med postionsstopp.

10 års garanti, oavsett vad som har hänt!

Mer information

Specifikationer

Förstoring: 10x
Objektivdiameter: 42 mm
Synfält @ 1000 m: 112 m
Närgräns: 2.5 m
Ögonavstånd: 15 mm
Utgångspupill: 4 mm
Pupillavstånd: 56-74 mm
Väderskydd: Vattentät och imtät
Höjd: 140 mm
Vikt: 705 g