Hawke Frontier ED X 10×42, grå

5 795,00 kr inkl moms

I lager

Artikelnr: HAW-38413 Kategorier: , ,

Beskrivning

Med ett överlägset optiskt system, uppbyggt kring ED-glas, producerar Frontier ED X fantastiska färger, skarp definition och har en utmärkt ljusöverföring, kikaren kommer att överraska dig positivt när du använder den. En öppen gångjärnsdesign ger ett exceptionellt optiskt system i full storlek, innesluten i en konstruktion av en stabil magnesiumlegering.

Det kompakta formatet och den låga vikten gör Frontier ED X 10×42 till en perfekt kikare för så väl jägare som friluftsentusiaster och den är utmärkt för rörlig jakt, vandring och vardagspromenader. Här får du 10 gångers förstoring med grym skärpa och bra färg utan att riskera skakningar. Kikaren är dessutom så pass liten att du aldrig kommer behöva fundera på om du ska lämna den hemma.

Kikaren är helt vattentät, stötsäker, dammsäker och imfri. ED-linserna är Hawks bästa linser som ger perfekt färgåtergivning och är ytbehandlade för att minimera reflektioner och ge bästa möjliga ljusgenomsläpp. Linserna har en vattenavvisande coating för att fungera i alla väder. Alla kikare har har kompenseringshjul för synfel. De går utmärkt att använda med glasögon och har vridbara ögonmusslor. Kikaren levereras med neoprenbärrem, semihårt fodral med stor öppning och bärrem med snabbfästen samt objektivskydd, linsskydd och putsduk.

10 års garanti, oavsett vad som har hänt!

 

 

Mer information

Specifikationer

Prismatyp: Takkantsprisma

Förstoring: 10x

Objektivdiameter: 42 mm

Synfält: 112 m/1000m

Närgräns: 2 m

Utgångspupill: 4 mm

Ögonavstånd: 15 mm

Interpupillär avstånd: 56-74 mm

Väderskydd: Vatten och imtät

Längd: 16,6 cm

Vikt: 758 g